Bokashi Queen!

Hei tuttavat ja tuntemattomat, tervetuloa blogini pariin👸

Nimeni on Ilona ja opiskelen luonto- ja ympäristöalan perustutkintoa. Perustin tämän blogin jakaakseni omia kokemuksiani ja oppimiani asioita bokashista, kompostoinnista, maaperästä ja humuksesta sekä yleisesti kestävästä kehityksestä ja vähän kaikesta siihen liittyvästä. Ilmastonmuutos on aiheena vähän ankea ja aion puhua siitäkin, mutta tavoitteena on pitää kuitenkin positiivinen vire. Iloisella meiningillä pääsee pitkälle!

Itsestäni sen verran, että takana on myös vaatetusalan tutkinto ja lukio ja viisi kurssia ympäristötieteitä. Harrastan myös paljon musiikkia, erityisesti laulamista. Luontosuhteeni on vahva jo lapsuudesta, mutta erityisesti koulutuksen myötä olen ikään kuin rakastunut uudelleen luontoon ja kaikkeen siihen liittyvään. Eläimet ovat tosi rakkaita, ja kotonani majailee ihana suomenlapinkoiravanhus. Tulevaisuudessa haluaisin tehdä jonkinlaista luontoon liittyvää vaikutustyötä. En tiedä vielä tarkalleen mitä, mutta vielä se selviää...


iloinen omenanpoimija syksyllä
Tällä hetkellä teen ensimmäistä työharjoitteluani Humuskampanjassa, jonka tavoitteena on tehdä humuksen tekemisestä kansalaistaito vuoteen 2040 mennessä. Kerron tarkemmin kampanjasta tulevissa blogipostauksissani.

Blogin titteli Bokashi Queen on vähän kieli poskella keksitty lennokas nimi blogilleni. Nimestä kiitos luokkakaverilleni Rosalle, joka on kanssani samassa työharjoittelupaikassa ja tekee myös blogia. Hän keskittyy enemmän matokompostiin ja minä taas bokashiin.

Blogipostauksia saa erittäin mielellään kommentoida ja vastaan mielelläni kysymyksiin, jos vain osaan 😄 Kunhan toiminta lähtee käyntiin, niin tätä ja Rosan blogia ja meidän yhteistä Instagramia Kompostoijat voi myös jakaa eteenpäin. Käykää myös tutustumassa Humuskampanjaan!

Rosan blogi Ekohommia
Instagram Kompostoijat
Humuskampanjan nettisivut
Humuskampanjan Facebook-ryhmä (saa liittyä)

Kommentit